XL-Idő Online Munkaidőnyilvántartó

XL-Idő Online Munkaidőnyilvántartó

Akár egy cégnek dolgozol, akár egy könyvelőirodát képviselsz, és ezért sok cég munkaidő nyilvántartásával kerülsz kapcsolatba, használd díjmentesen az XL-IDŐ Online Munkaidő Nyilvántartó és Munkaügyi Menedzsert. Ez az interneten keresztül elérhető alkalmazás, még telepítened sem kell, elegendő, ha regisztrálsz rá és használatba veszed.

Mint Armada Klubtag, azt az előnyt is élvezheted, hogy akármilyen bérprogramból, ami erre alkalmas, kinyerheted a dolgozók listáját és egyből feltöltheted vele a munkaidő nyilvántartásodat. Másrészt az XL-IDŐ-ből kinyerheted a havi munkaidő nyilvántartást úgy is, hogy azt könnyedén “beszippanthasd” a havi bérszámfejtésedbe. Ha véletlenül a céged bérprogramjában még nem lenne olyan funkció, ami képes importálni a havi munkaidő információkat, akkor díjmentesen ellátunk annak az adatállománynak a leírásával, melynek felhasználásával szoftverfejlesztőd könnyedén megcsinálhatja azt a menüpontot, amivel minden hónapban könnyen átemelheted a jelenléti és távolléti adatokat a bérszámfejtő szoftverbe.

XL-Idő online munkaidőnyilvántartó

Az XL-IDŐ-t, aminek használatához semmit sem kell telepítened, itt éred el: https://xl-ido.hu

Adó Sziget Újságról:
“Szeretem a világos, logikus, érthető cikkeiket, segít megérteni a „bikkfa-jogász” nyelven írt förmedvényeket.”

K. Mária

K. Mária

“A rendszeres hírlevél és az Adó Sziget Újság kellően tájékoztatnak. Minden rendelkezésemre áll, amire szükségem van. Az nagyon jó, hogy a változásokról szinte azonnal kapunk tájékoztatást. Fontos tudnivalókra felhívják a figyelmet.”

H. Istvánné

H. Istvánné

“A bérszámfejtési konferencia nagyon hasznos volt. Az előadó felkészült volt, minden kérdésre választ kaptunk. Nagyon tetszett, hogy a törvényváltozások össze voltak szedve, törvényi forrásmegjelöléssel és hogy ezeket a változásokat hogyan alkalmazzuk a programban. A praktikus trükkök a programban nagyban gyorsítani fogják a munkám. ”

Könyvelőiroda

Könyvelőiroda

Kapcsolat

Parallel Kft.
H-P: 08:00-16:00
1161 Budapest, József u. 18.
Tel. 06 20 9340661
E-mail: info@armadaklub.hu

Klubtagság szolgáltatások

Díjmentes szakmai anyagok
Díjmentes szakmai képzések
Díjmentes szakmai konferenciák
Kedvezmény Armada felhasználóknak

© 2023. Minden jog fenntartva - Armada Klub - Parallel Kft. - Adatkezelési tájékoztató