Konferencia az új évi törvényváltozásokról – Bér és Tb

Konferencia az új évi bér és TB törvényváltozásokról

Mi, a munkaügy területén dolgozók jól tudjuk, hogy minden évben változnak a bérszámfejtéshez, sokszor a TB elszámoláshoz és gyakran a munkaügyi szabályok is. A legnagyobb és legtöbb változás rendszerint az új év elején lép hatályba, így talán ez terheli meg leginkább a szakmabelieket az év végi bevallások mellett.

Ezért megkönnyítve klubtagjaink életét, minden év elején megrendezzük a Bér és TB elszámolást érintő törvényváltozásokról szóló konferenciánkat, ahol lényegretörően, részletesen és gyakorlatiasan mutatjuk be az új évi törvényváltozásokat, összevetve a régi, illetve az új előírásokat és a változások hatásait.

Konferenciánkra minden klubtagunkat szeretettel várunk. Ha épp úgy alakulna, hogy nem tudnál eljönni, arra is gondoltunk, ez esetben klubtagként elérhetővé tesszük számodra a konferencia videóanyagát, hogy Te se maradj le a változásokról.

Bér és Tb konferencia

Adó Sziget Újságról:
“Szeretem a világos, logikus, érthető cikkeiket, segít megérteni a „bikkfa-jogász” nyelven írt förmedvényeket.”

K. Mária

K. Mária

“A rendszeres hírlevél és az Adó Sziget Újság kellően tájékoztatnak. Minden rendelkezésemre áll, amire szükségem van. Az nagyon jó, hogy a változásokról szinte azonnal kapunk tájékoztatást. Fontos tudnivalókra felhívják a figyelmet.”

H. Istvánné

H. Istvánné

“A bérszámfejtési konferencia nagyon hasznos volt. Az előadó felkészült volt, minden kérdésre választ kaptunk. Nagyon tetszett, hogy a törvényváltozások össze voltak szedve, törvényi forrásmegjelöléssel és hogy ezeket a változásokat hogyan alkalmazzuk a programban. A praktikus trükkök a programban nagyban gyorsítani fogják a munkám. ”

Könyvelőiroda

Könyvelőiroda

Kapcsolat

Parallel Kft.
H-P: 08:00-16:00
1161 Budapest, József u. 18.
Tel. 06 20 9340661
E-mail: info@armadaklub.hu

Klubtagság szolgáltatások

Díjmentes szakmai anyagok
Díjmentes szakmai képzések
Díjmentes szakmai konferenciák
Kedvezmény Armada felhasználóknak

© 2023. Minden jog fenntartva - Armada Klub - Parallel Kft. - Adatkezelési tájékoztató