9 KULCSFONTOSSÁGÚ LÉPÉS A BIZTONSÁGOS BÉRSZÁMFEJTÉS KISZERVEZÉSÉNEK

KULCSFONTOSSÁGÚ LÉPÉSE A BIZTONSÁGOS BÉRSZÁMFEJTÉS KISZERVEZÉSÉNEK

Talán nem csoda, hogy Magyarországon a vállalkozások túlnyomó többsége kiszervezi bérszámfejtését, mely természetesen a kiszervezésből, idegen szóval outsourcingból származó előnyöknek köszönhető. Ilyen előnyök például a következők:

  • A kiszervezéssel megspórolható a bérszámfejtő vagy bérszámfejtők, illetve a tb ügyintéző bére, valamint magas bérköltsége.

  • Megszűnnek a helyettesítési problémák, ha a bérszámfejtő vagy a tb ügyintéző épp a bérszámfejtési vagy bevallási időszakban betegedne meg.

  • Nem fenyeget a bérszámfejtő felmondásának lehetősége, a munkaerő pótlásának nehézségei, valamint az ezt követő betanítási időszak is megspórolható.

Mikor szétnézünk a piacon, láthatjuk, hogy ugyan sok cég végez bérszámfejtést Magyarországon, azonban azt is fontos tudnunk, hogy a nyújtott szolgáltatások minősége között bizony különbségek vannak, mint ahogy természetesen az igényelt szolgáltatásban is különbségek lehetnek.

Jelen útmutatónkkal Ön olyan létfontosságú információkhoz és olyan konkrét lépéssorozathoz jut a kiszervezéssel kapcsolatban, mely támogatni fogja munkaügyi és bérszámfejtési feladatainak biztonságos és könnyed kiszervezését, a megbízható szolgáltató cég megtalálását, mely segítségével ténylegesen élvezni tudja majd a kiszervezés nyújtotta előnyöket.