Heti szakmai kiadvány munkaügyi és számviteli témákban

Heti Szakmai Kiadvány

A Heti Szakmai Kiadvány munkaügyi és számviteli témákban nem más, mint egy szakmai kiadvány egy épp aktuális szakmai témáról vagy érdekességről. Az heti szakmai kiadvány mindig egy olyan számviteli vagy munkaügyi témát jár körbe, ami vagy foglalkoztatja a szakmát, vagy épp érdemes figyelmet fordítani rá.

A kiadvány hetente jelenik meg elektronikus formában, mely klubtagjaink számára bármikor letölthetők, a Kiadványok menüponton keresztül, akár visszamenőlegesen is.

Heti Szakmai Kiadvány

Adó Sziget Újságról:
“Szeretem a világos, logikus, érthető cikkeiket, segít megérteni a „bikkfa-jogász” nyelven írt förmedvényeket.”

K. Mária

K. Mária

“A rendszeres hírlevél és az Adó Sziget Újság kellően tájékoztatnak. Minden rendelkezésemre áll, amire szükségem van. Az nagyon jó, hogy a változásokról szinte azonnal kapunk tájékoztatást. Fontos tudnivalókra felhívják a figyelmet.”

H. Istvánné

H. Istvánné

“A bérszámfejtési konferencia nagyon hasznos volt. Az előadó felkészült volt, minden kérdésre választ kaptunk. Nagyon tetszett, hogy a törvényváltozások össze voltak szedve, törvényi forrásmegjelöléssel és hogy ezeket a változásokat hogyan alkalmazzuk a programban. A praktikus trükkök a programban nagyban gyorsítani fogják a munkám. ”

Könyvelőiroda

Könyvelőiroda

Kapcsolat

Parallel Kft.
H-P: 08:00-16:00
1161 Budapest, József u. 18.
Tel. 06 20 9340661
E-mail: info@armadaklub.hu

Klubtagság szolgáltatások

Díjmentes szakmai anyagok
Díjmentes szakmai képzések
Díjmentes szakmai konferenciák
Kedvezmény Armada felhasználóknak

© 2023. Minden jog fenntartva - Armada Klub - Parallel Kft. - Adatkezelési tájékoztató