Armada Szakmai Klubdélutánok

Armada Szakmai Klubdélutánok

Minden félévben megrendezésre kerül az Armada Szakmai Klubdélutánunk, ahol érdekes előadások és kötetlen beszélgetések keretében átbeszéljük a legfontosabb történéseket a bérszámfejtés és munkaügy területén.

Klubdélutánjaink lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy szakmai kérdéseket tudjál megbeszélni a szintén bérszámfejtés, munkaügy területén dolgozó szakemberekkel, hogy meg tudd vitatni a téged foglalkoztató témákat és számos gyakorlatias megoldással legyél gazdagabb mikor hazaérsz, és az új ismereteket, trükköket alkalmazni tudd a mindennapi munkádban.

szakmai klubdélután

Adó Sziget Újságról:
“Szeretem a világos, logikus, érthető cikkeiket, segít megérteni a „bikkfa-jogász” nyelven írt förmedvényeket.”

K. Mária

K. Mária

“A rendszeres hírlevél és az Adó Sziget Újság kellően tájékoztatnak. Minden rendelkezésemre áll, amire szükségem van. Az nagyon jó, hogy a változásokról szinte azonnal kapunk tájékoztatást. Fontos tudnivalókra felhívják a figyelmet.”

H. Istvánné

H. Istvánné

“A bérszámfejtési konferencia nagyon hasznos volt. Az előadó felkészült volt, minden kérdésre választ kaptunk. Nagyon tetszett, hogy a törvényváltozások össze voltak szedve, törvényi forrásmegjelöléssel és hogy ezeket a változásokat hogyan alkalmazzuk a programban. A praktikus trükkök a programban nagyban gyorsítani fogják a munkám. ”

Könyvelőiroda

Könyvelőiroda

Kapcsolat

Parallel Kft.
H-P: 08:00-16:00
1161 Budapest, József u. 18.
Tel. 06 20 9340661
E-mail: info@armadaklub.hu

Klubtagság szolgáltatások

Díjmentes szakmai anyagok
Díjmentes szakmai képzések
Díjmentes szakmai konferenciák
Kedvezmény Armada felhasználóknak

© 2023. Minden jog fenntartva - Armada Klub - Parallel Kft. - Adatkezelési tájékoztató