Kiszervezés biztonságosan

Hogyan csináljuk jól?

9 kulcsfontosságú lépés bérszámfejtése biztonságos kiszervezéséhez

Talán nem csoda, hogy Magyarországon a vállalkozások túlnyomó többsége kiszervezi bérszámfejtését, mely természetesen a kiszervezésből, idegen szóval outsourcingból származó előnyöknek köszönhető. Ilyen előnyök például a következők:

  • A kiszervezéssel megspórolható a bérszámfejtő vagy bérszámfejtők, illetve a tb ügyintéző bére, valamint magas bérköltsége.
  • Megszűnnek a helyettesítési problémák, ha a bérszámfejtő vagy a tb ügyintéző épp a bérszámfejtési vagy bevallási időszakban betegedne meg.
  • Nem fenyeget a bérszámfejtő felmondásának lehetősége, a munkaerő pótlásának nehézségei, valamint az ezt követő betanítási időszak is megspórolható.
  • Megspórolható a bérszámfejtő szoftver vásárlási és frissítési díja évről-évre.
  • Élvezhető emellett az outsourcing cég által nyújtott magas szakmai tudás és felelősségvállalás, hiszen az ilyen munkatársak folyamatosan vesznek részt szakmai képzéseken, konferenciákon, valamint számos bérszámfejtési sajátossággal találkoznak munkájuk során.

Mikor szétnézünk a piacon, láthatjuk, hogy ugyan sok cég végez bérszámfejtést Magyarországon, azonban azt is fontos tudnunk, hogy a nyújtott szolgáltatások minősége között bizony különbségek vannak, mint ahogy természetesen az igényelt szolgáltatásban is különbségek lehetnek.

Jelen útmutatónkkal Ön olyan létfontosságú információkhoz és olyan konkrét lépéssorozathoz jut a kiszervezéssel kapcsolatban, mely támogatni fogja munkaügyi és bérszámfejtési feladatainak biztonságos és könnyed kiszervezését, a megbízható szolgáltató cég megtalálását, mely segítségével ténylegesen élvezni tudja majd a kiszervezés nyújtotta előnyöket.

TUDJA MEG A KULCSFONTOSSÁGÚ ADATOKAT BÉRSZÁMFEJTÉSE KISZERVEZÉSÉHEZ!
MOST SZABADON LETÖLTHETI AZ ÚTMUTATÓT!

Kapcsolat

Parallel Kft.
H-P: 08:00-16:00
1161 Budapest, József u. 18.
Tel. 06 20 9340661
E-mail: info@armadaklub.hu

Klubtagság szolgáltatások

Díjmentes szakmai anyagok
Díjmentes szakmai képzések
Díjmentes szakmai konferenciák
Kedvezmény Armada felhasználóknak

© 2019. Minden jog fenntartva - Armada Klub - Parallel Kft. - Adatkezelési tájékoztató